Waar je als kind gekend wordt.

Beleid en protocollen

Goede kinderopvang is een plek waar uw kind zich prettig en geborgen voelt; waar je als kind gekend wordt. Op kinderdagverblijf Pippilotta werken voldoende vaste pedagogisch medewerkers die uw kind liefdevol opvangen en met behulp van activiteiten uitdagen zichzelf te ontplooien. Het is in ons mooie klassieke pand hygiƫnisch, veilig en bovendien is de sfeer er goed.

Kinderdagverblijf PippilottaKwaliteit komt bij kinderdagverblijf Pippilotta tot uiting in de inrichting, hoogwaardig speelgoed, ontwikkelingsmaterialen, hippe & ontspannen inrichting, liefdevolle professionele pedagogisch medewerkers, onderhoud van het pand en bereiding en zorg voor het eten. Alleen het beste is goed genoeg voor Pippilotta!

Pippilotta kinderdagverblijf 15

Kwaliteit staat bij kinderdagverblijf Pippilotta hoog in het vaandel. Daarom blijft het streven optimaal te voldoen aan alle gestelde regels en normen. Dit mede met het oog op de rust die er op deze manier bij u als ouder ontstaat. De wetenschap dat uw kind in een veilige omgeving de dag doorbrengt geeft een goed gevoel.

ons Beleid